Nyitva minden nap: 11:00-24:00

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 17.

Közeleg a húsvét, és a Mercatino étteremben egy különleges olasz süteménnyel, a colombával várjuk az ünnepet! Ez a galamb formájú édesség hagyományosan az olasz konyha egyik legnépszerűbb húsvéti csemegéje, és mostantól elérhető a Mercatino vendégei számára is.

A colomba egy omlós, puha sütemény, amely mandulával, mazsolával és citromhéjjal van ízesítve. A tetején pedig édes, ropogós bevonatot kap, amely hasonlít a panettone-ra, csak a colombánál kissé lágyabb és krémesebb. Az édességet olasz hagyományok szerint az ünnepi asztalra készítik el, és jelképezi a béke, az öröm és az újjászületés üzenetét.

A Mercatino étteremben pedig még különlegesebbé válik a colomba, hiszen a neves olasz cukrász, Fiasconaro és a Dolce Gabbana divatház együttműködésében született meg ez a remekmű. Az elegáns csomagolásban kapható sütemény nem csak ízében, hanem külsejében is igazi műalkotás. A csomagolás ugyanis a Dolce Gabbana ikonikus dizájnjával van díszítve, így akár ajándéknak is tökéletes választás lehet.

A Mercatino étterem vendégei megkóstolhatják ezt a különleges olasz húsvéti süteményt, és magukkal vihetik a csodálatosan csomagolt verziót is. Azoknak pedig, akik még nem próbálták, mindenképp érdemes ellátogatniuk az étterembe, és megkóstolniuk ezt a remekművet.

Ha szeretné megtapasztalni az olasz húsvéti hagyományokat, és élvezni a különleges ízeket, akkor ne habozzon, látogasson el a Mercatino étterembe, és kóstolja meg a colombát!