Nyitva minden nap: 11:00-24:00

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 17.

Ajándékozzon különlegességet!

Olasz kulináris varázslatok a karácsonyi asztalon.

A „Mercatino XmasBox” egy exkluzív karácsonyi ajándékcsomag, melyben a legfinomabb olasz ízek találkoznak. A csomag tartalmaz egy palack San Marzano Sessantani Primitivo di Manduria 60 anni 2018 vörösbort (0,75L), mely egy kivételesen gazdag és karakteres bor, ideális kiegészítője a karácsonyi ünnepi asztalnak.

A pezsgő szerelmeseinek a csomagban megtalálható a Vino Spumante di Qualitá Falanghina, egy könnyed és frissítő habzó bor, mely fokozza az ünnepi hangulatot.

Az ínyencek számára a „Mercatino XmasBox” számos különlegességet kínál, mint például a szarvasgombás olaj, szarvasgombás aszaltparadicsom és szarvasgombás só, melyek a gourmet élményt fokozzák. A Mercatino bejgli és házi szilvalekvár a hagyományos ízek szerelmeseinek kedvez, míg a sajtos rúd új ízélménnyel gazdagítja az ünnepeket.

A csomag részeként egy Mercatino partedli is helyet kapott, valamint Francesco Farina titkos receptje, mely tovább fokozza az ajándékcsomag egyediségét és exkluzivitását. A „Mercatino XmasBox” a legjobb választás azok számára, akik szeretnék különlegessé tenni az ünnepi időszakot és elvarázsolni szeretteiket az olasz kulináris élvezetek világával.

Az ajándékdoboz megvásárolható üzletünkben, illetve előrendelhető az alábbi elérhetőségeken:

Szeretettel várjuk Önöket
a megszokott nyitvatartási időben
11:00 – 24:00
az V. kerületben, az Apáczai Csere
János utca 17. szám alatt a Mercatinoban!

Tel.: +36 30 463 4689
E-mail: mercatino@mercatino.hu